søndag 10. januar 2016

Ny "reserveløsning" for savnet / funnet annonser for dyr.

Da dyrebar.no var nede (i periode torsdag 7 januar 2016 til søndag 10 januar 2016). Har vi sett oss nødt til å sette opp en "reserveløsning" for savnet / funnet annonser.


Vi vil samarbeide med eier eller finner av savnet / funnet dyr. Gi råd, tips og prøve å støtte så godt vi kan. Merk at dette gjelder hovedsakelig for katter og andre smådyr eller fugl. 

Når det gjelder hunder ber vi om at en kontakter en av disse gruppene på Facebook: Med hjerte for hunder på rømmen https://www.facebook.com/groups/729942270382489/ eller Nitrogruppa https://www.facebook.com/groups/nitrogruppa/ Da disse gruppene kan ivareta hundeeiere / finnere i søk eller lokalisering av eiere bedre enn det vi idag kan.

En kan melde ett savnet eller funnet dyr på flere måter:

- Fyll ut skjemaet på denne siden http://kattevandreren.no/frivillige/dyr-savnet-funnet, og vi vil ta kontakt for å bekrefte informasjon.

- Legg inn bilde med informasjon på vår side på Facebook , og vi vil kommentere med eventuelle spørsmål (https://www.facebook.com/DyrSavnFunn).

- Send en epost til kattefriv@gmail.com med aktuell informasjon.

- Ring oss på telefon (mobil) 45665322, tastevalg 2 for Frivillige. Våre nye annonser kommer som blogginnlegg, til bruk utenfor Facebook:


Vi lager også ett delbart bilde for bruk på Facebook og andre sosiale nettverk:Vi har så langt bare registrert 1 annonse på bloggen, men håper at dette blir ett tilbud som folk kan benytte seg av, http://dyrsavnfunn.blogspot.no/2016/01/hannkatt-savnet-fra-ammerud-i-oslo-2016.html

Vi har ingen mål om å erstatte www.dyrebar.no men ønsker dette som en reserveløsning når / hvis dyrebar.no er nede. På det meste legges det ut mellom 150 og 200 annonser hver uke på www.dyrebar.no sin automatiske løsning, vi kan nok ikke følge med eller følge opp så mange. 
Men hvis vi kan hjelpe noen dyr hjem til sine eiere så er det nok. 

Admin Kattevandrernes Frivillige og Kattevandrerens Dyr Savnet/Funnet.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar